Yoga voor beginners en gevorderden

Yoga leren Stap voor Stap vanaf het begin!

De Weegschaal GezondheidsWinkel

Beste yoga vrienden !

Ik wil jullie iets belangrijks vertellen over Happy with Yoga? Online toegankelijk gemaakt door Yogadocenten Rolf & Melanie. Zeer toffe mensen trouwens echt waar. Door hun heb ik Happy With Yoga leren kennen.

Lange tijd geleden had ik heel veel stress en kon ik mij slecht concentreren op het dagelijks leven. Ik dacht , whaa het zal wel over gaan. Fout gedacht het ging van kwaad naar erger. Ging naar de dokter en kreeg pilletjes , maar helaas hielpen die niet veel , in tegendeel , kon ook nog eens pillen voor de maag slikken.

Tot ik op een dag via het internet op zoek ging naar een oplossing. En op een zeker moment kwam ik bij Happy With Yoga uit. Toen wist ik nog niet dat dit mijn leven zou veranderen in een positieve zin. Ik en mijn gezin oefenen nu reeds een lange tijd , en ik voel me nu stukken beter en rustiger.

Ik dacht steeds dat dit nonsens was maar nu weet ik wel beter. En daarom heb ik ook besloten hier over te schrijven , En om de mensen ook aan te sporen om dit ook eens te proberen. Als er mensen zijn die dit ook eens willen proberen of gaan proberen? Laat mensen hier dan A.U.B weten hoe u zich dan voelt , en wat u er van vindt.


Wat Is Yoga Stap Voor Stap ?

Yoga Stap voor Stap bestaat uit verschillende video’s van ongeveer een uur waarin we de belangrijkste yogahoudingen, series en ontspanningsoefeningen met je doornemen.
Daarnaast krijg je ook een bonus video over de Yoga filosofie.Ook zijn er nog bonusvideo’s over:De Yoga AdemhalingTijd & Discipline vinden voor Yoga

Het herkennen van je eigen grenzen (en jezelf toch uitdagen)

De video’s kun je op alle apparaten bekijken.

Wat vind ik in Yoga stap voor stap ?

 Ademhaling
Je gaat leren hoe je  op de juiste manier moet ademhalen. Want de meeste mensen ademen op een foute manier, en dat kan namelijk  voor  meer stress gaan zorgen. Controle krijgen over je  ademhaling geeft je meer kracht en uithoudingsvermogen , en het kan er tegelijkertijd voor zorgen dat je je beter kunt focussen en dat je meer ontspannen bent.

Yoga leren op je eigen tempo !

Yoga stap-voor-stap bevat alle basishoudingen binnen de Yoga. Je kunt al de video’s bekijken zo vaak als je maar wilt, en als iets niet duidelijk is , kan je ze  terugspoelen of op pauze zetten . Je kunt de verschillende houdingen dus in alle rust bekijken.

Flexibiliteit & Kracht

Daarnaast gaan we aan de slag met zowel houdingen die je flexibiliteit verbeteren, en met houdingen die wat pittiger zijn en die je lichaam sterker gaan maken. Dit alles zorgt voor een krachtig en gezond lichaam. Dit gezond lichaam kan je dan gaan gebruiken om vol achter je doelen in het leven aan te gaan.

Bewegen op de ademhaling

Ook gaan we leren om de ademhaling te linken aan de bewegingen. Dit gaat er voor zorgen dat we de adem goed door het lichaam kunnen laten stromen, wat bijvoorbeeld goed is tegen spanningen in de nek en schouders en in de onderrug

Ontspanningsoefeningen

Naast fysieke houdingen bevat elke les ook twee ontspanningsoefeningen, een eindontspanning en een korte meditatie. De ontspanningsoefeningen gaan je helpen om de uitwerking van de lessen goed te voelen, en de rond razende gedachten te kalmeren

Diverse Yogaseries

Naast losse houdingen bevat Yoga Stap voor Stap ook een aantal series. De Zonnegroet is hier het meest bekende voorbeeld van.

Viedeo : Neem hier een kijkje achter de schermen !

Je krijgt ook nog  eens het handige Ebook met de 25 allerbelangrijkste houdingen.

Zoutlampen van 3 tot wel 120 kilo koop je hier voordelig en snel

Het Ebook bevat foto’s van alle houdingen en de houdingen worden uitgebreid uitgelegd, de voordelen hiervan worden beschreven en er worden suggesties gedaan voor eventuele aanpassingen.

En natuurlijk kun je ons steeds mailen als je als nog vragen hebt of als het  vastloopt bij de oefeneingen.

Wij staan steeds voor je klaar 🙂

A.U.B Delen als u dit artikel leuk vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Meer Goede Tips
Een opgeruimd hart houdt de dokter uit huis !  …
Translate »