Weetjes ?

In deze moderne tijd waar we nu in leven , zijn de mensen gewend veel geld uit te geven aan medicatie  voor verschillende kwaaltjes. Maar dat is onze schuld niet , ze hebben ons geleerd veel geld uit te geven , dat is natuurlijk de bedoeling , want zo blijft de economie draaien zeggen ze ( ja ja zal wel ).

Vroeger in grootmoeders tijd bestonden die dure middeltjes allemaal niet. Toen moeste de mensen zich redden met de producten die de natuur hun had te bieden. Zoals kruiden , thee, groenten , en fruit. Hier op deze pagina vind u verschillende weetjes en tips , alles op een natuurlijke wijze. En zeker zo doeltreffend dan de moderne producten. Ik durf zelfs te zeggen beter.

Neem gerust eens een kijkje bij onze tips , en laat ons weten wat u er van vind. Het enige wat u hier voor heeft te doen , is een beetje werk in plaats van veel geld uit te geven. En het belangrijke is , dat ons lichaam al deze producten en middeltjes gewend is. En u bent dan ook nog eens op een gezonde manier bezig.

Denk ook eens aan onze kinderen en kleinkinderen zij zijn de toekomst van morgen. Krijgen ze al niet genoeg chemische rommel binnen? Ik denk dat het eens tijd wordt om onze eigen zakken te vullen in plaats die van de farmaceutische  bedrijven.

Ga naar : https://toptips.be/water-met-zout/  om  alle weetjes en tips te bekijken.

 

 

A.U.B Delen als u dit artikel leuk vond.
Translate »