Smoothie Recept / Groene smoothie’s

Doe mee met de 21 dagen Groene Smoothie Challenge!

Ik daag je uit om vaker een groene smoothie te drinken! Waarom? Groene smoothies zijn lekker, makkelijk te maken en super gezond!

Het belangrijkste is , dat met één groene smoothie per dag, krijg je in één keer, heel veel voedingsstoffen binnen. Daarnaast begin je je dag dus met een frisse portie energie.

Groene Smoothie van Miss Natural

Wat wil je nog meer?

Tijdens de ( Groene Smoothie Challenge ) van Miss Natural, dagen we je dan ook uit om zelf te zien wat een dagelijkse groene smoothie voor jou kan doen . Door 21 dagen lang elke dag een groene smoothie te drinken! Doe je mee? Een groene smoothie is gezond en makkelijk te maken.

Bovendien is het een erg eenvoudige manier om de smaak van de groente te verbergen met zoet fruit . Groene smoothies vormen een zeer voedzame maaltijd. Je hebt binnen een mum van tijd je dagelijkse portie groente en fruit binnen. En ook niet onbelangrijk, het is ook nog eens hartstikke lekker!

Wat is de Groene Smoothie Challenge?

Tijdens de Groene Smoothie Challenge van Miss Natural, dagen we je uit. Om 21 dagen lang elke dag een groene smoothie te drinken. Hierboven heb je genoeg redenen kunnen lezen om mee te doen, wat let je nog om je aan te melden? De Groene Smoothie Challenge gaat van start op zaterdag 21 maart.

De Groene Smoothie Challenge

Een fris en gezond begin van de lente!

Vanaf die datum krijg je van ons 21 dagen lang elke dag een e-mail. Met onder meer, een recept voor een groene smoothie. Informatie over de Groene Smoothie Challenge en tips hoe je zelf het beste een groene smoothie kunt samenstellen. Links naar inspirerende artikelen Inclusief Groene Smoothie e-book.

https://youtu.be/LbAxqpB6dT4

Bij de 21 dagen Van groene Smoothie Challenge!

Ontvang je ook het speciale e-book . Met daarin- 35 sap en smoothie recepten. boodschappenlijst per week. Advies over blenders, en slow juicers. Alles over smoothies voorbereiden, bewaren en meenemen. Handige drinkbekers en keukenhulpjes – overzicht meest bespoten groenten en fruit – lekkere toppings en gezonde toevoegingen.

Doe mee en ontdek zelf de gezondheidsvoordelen van groene smoothies!

A.U.B Delen als u dit artikel leuk vond.

4 gedachten over “Smoothie Recept / Groene smoothie’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Meer Goede Tips
Kan ik zelf aan fitness doen. Iedereen kan aan fitness…
Translate »