Ontdek hoe jij van je acne af komt door een beterespijsvertering

Een van de hoofdoorzaken van acne zijn problemen met de spijsvertering en de darm. De reden hiervoor is dat een van de belangrijkste processen in je lichaam is en dat 70% van het immuunsysteem in de darmen zit

Wanneer het immuunsysteem in de darm wordt geactiveerd, betekent dit dat het immuunsysteem ook in andere delen van het lichaam overactief kan worden.

Een voorbeeld hiervan is de huid. Wanneer zich in een porie een ophoping vormt ener bacteriën in vastzitten, dan beslist het immuunsysteem dat er voor gezorgd en tegen gevochten moet worden met een grote, dikke, rode vulkaan van een puist.

Als je acne hebt, heb je meestal ook spijsverteringsklachten. Ook al weet je dat misschien zelf niet eens. Bijvoorbeeld: opgeblazen gevoel, maagzuur, obstipatie,dunne ontlasting of misselijkheid

Maar zelfs als je geen duidelijke spijsverteringsklachten hebt, kun je nog steeds problemen in de darmen hebben, die kunnen bijdragen aan jouw huidproblemen.

Dus deze tips zijn voor iedereen!

Wanneer mensen praten over de het verbeteren van de spijsvertering en het darmstelsel om acne te genezen, gaat het meestal om het veranderen van de inhoud van je dieet, supplementen of detoxen.

En dat is allemaal goed en wel, maar de meest krachtige manieren om de spijsvertering en darmfunctie te verbeteren zijn eigenlijk hele simpele wijzigingen in je eetgewoonten. Dus HOE je eet.

We willen altijd de basis overslaan, maar als je geen zin hebt om de hele tijd te denken aan wat je kunt eten of een hekel hebt aan supplementen, overweeg dan deze simpele trucjes eens. Je zult een groot verschil zien.

>>> Klik hier om gegarandeerd binnen 4 dagen van je acne af te komen…

Ontdek het brede assortiment
A.U.B Delen als u dit artikel leuk vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Meer Goede Tips
Iedereen die aan krachttraining doet , weet dat eiwitten heel…
Translate »