Goed Voedsel Wat Is Dat??

U zal zich nog wel herinneren toen tomaten nog echte tomaten waren, ze waren smaakvoller , zoeter en sappiger,weet u nog??

Tegenwoordig wordt er met ons voedsel  zo geknoeid dat u er zou van opkijken hoe weinig goeds er nog in feite in zit.

Wij winkelen geregeld in de supermarkt waar we producten kopen die honderden of zelfs duizenden kilometers werden geteeld en verpakt.

Dit voedsel moet er lekker en gezond uitzien , we zijn gewend geraakt aan perfect gevormde vruchten en groenten die zacht en stevig vlees hebben.

En ze moeten lang meegaan , want ze hebben een lange reis af te leggen van de productie tot in de winkel. Velen onder ons bekommeren zich niet over rauwe ingrediénten van voedsel.

We kopen voorgekookte maaltijden en proppen de vriezer vol met kant en klare maaltijden. En graaien snel een hamburger mee of warmen iets op in de microgolfoven.

Maar voedsel heeft van nature geen perfecte vorm en kan niet lang in de winkelrekken liggen. Om er perfect uit te zien, groot te worden en lang mee te gaan, moet het volgepropt worden met chemicalién. Die ze in de groenten doen, en hormonen in het vlees. Niet onmiddellijk schadelijk , toch eten we voedsel dat doorgaans te weinig essentiéle vitamines en mineralen bevaten.

Neem eerst en vooral de moeite om op zoek te gaan naar het meest verse en minst behandeld voedsel. Weinigen onder ons hebben geen tijd of zin om zelf groenten en fruit te kweken.

Dus zult u op zoek moeten gaan naar een goede winkel.Bent u een vleeseter, speur dan naar een leverancier van vlees van biologische gekweekte dieren.

Koop het voedsel zo vers en zo onbehandeld mogelijk. Probeer alleen voedsel te kopen als het nodig is, Dat is beter dan grote hoeveelheden in te slaan die dan dagen lang blijven liggen alvorens ze gebruikt worden.

Vers voedsel

Herontdek het koken met verse ingrediénten : Ja , het kost wat meer moeite dan simpelweg iets in de microgolfoven te steken , maar u bewijst uw gezondheid een grote dienst.En uw portemonnee ook ( Kant – en – klare maaltijden kosten een klein fortuin ).

Bovendien hoeft het helemaal niet zo lang te duren. Auteurs van kookboeken zoals 50 Recepten in 30 Minuten hebben nieuwe supersnelle recepten bedacht met ingrediénten van allerhoogste kwaliteit.

Zoutlampen van 3 tot wel 120 kilo koop je hier voordelig en snel


   

A.U.B Delen als u dit artikel leuk vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Meer Goede Tips
Wat is hernia De meesten onder ons weten reeds wat…
Translate »