Eiwitrijke Recepten / voor mensen die aan krachttraining / fitness doen

Iedereen die aan krachttraining doet , weet dat eiwitten heel belangrijk zijn voor het herstellen van de spieren. De meesten onder ons gebruiken eiwit shakes omdat dit heel gemakkelijk te bereiden is , en tijd sparend.

Je kan op verschillende manieren je lichaam voorzien van eiwitten. De eerste manier , en de gemakkelijkste , is die zoals hier boven reeds vermeld. Maar je kan ook met voeding de nodige eiwitten verkrijgen. Bekijk hier welke voeding dit dan wel gaat zijn. En uit welke voedingstoffen dit bestaat. Zoals ei , kip , en noten daar zit voldoende eiwit in om de dag rond te komen. En om de opbouw van de spieren te garanderen.

Eet vooral eieren en melk producten. Want in deze beide producten zitten voldoende eiwitten. Dit is ook een goede zaak voor de vegetariër. want zo kan je op een eenvoudige en gezonde manier een compleet eiwit toe voegen aan je dieet en je eiwitconsumptie verhogen.

Eet een breed gamma van verschillende zuivelproducten zoals – kaas, yoghurt, melk en kwark want die bevatten allemaal redelijk veel eiwit. Ze bevatten ook andere nuttige voedingsstoffen, zoals calcium en kalium.

Niet alleen zijn eieren een goede bron van eiwitten , maar ze bevatten ook nog eens gezonde vetten en essentiële mineralen. Je kan de eieren bij het ontbijt eten of je kan ook een hardgekookt ei maken als middagsnack.

A.U.B Delen als u dit artikel leuk vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Meer Goede Tips
In deze tijd van drukte en waar alles snel moet…
Translate »