TopTips

Ben je op zoek naar informatie over gezondheid en sport? Bekijk dan hier onze verschillende artikelen!!

Cellulitis Billen Oefeningen


Compleet Anti Cellulite

Hoe kom je van je cellulite af en bestaat er eigenlijk wel een oplossing? Tot wel 98 procent van de vrouwen heeft cellulite. Het verschijnt meestal na de pubertijd en heeft de neiging om te intensiveren naarmate men ouder wordt.

Het komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen, slechts 10 procent van hen krijgt ooit cellulite.

Cellulite is een gevolg van verminderde circulatie

Cellulite wordt veroorzaakt door vezelachtige banden die van huid naar spier door het vet lopen, en wanneer ze naar beneden trekken op de huid, duwt het vet omhoog. Dit zorgt voor een sinaasappelhuid met een ingedeukte huid, dat is wat we kennen als cellulitis.

Waarom overkomt het meer vrouwen dan mannen? Wanneer oestrogeen begint te dalen, verlies je receptoren in bloedvaten en dijen, dus je hebt een verminderde bloedsomloop. Met minder circulatie krijg je minder zuurstof en voeding naar dat gebied, en daarmee zien we een afname van collageenproductie.

Vet cellen worden ook steeds groter , waardoor ze door het collageen heen steken en cellulite vormen. Oestrogeen maakt ook dik, terwijl testosteron vet afbreekt. Dus het lichaam van een vrouw is eigenlijk genetisch ontworpen voor de ontwikkeling van cellulite.

Cellulite heeft niets te maken met het percentage lichaamsvet

Cellulite is geen symptoom van obesitas, zegt Ahmed. Een veel voorkomende cellulite mythe is dat het alleen gebeurt met mensen met overgewicht of die ongezond zijn, maar dat is niet het geval. Cellulite kan voorkomen bij iemand met
normaal gewicht, wat betekent dat het geen verband houdt met het percentage lichaamsvet maar met de structuur van het vet.

Cellulite heeft deels te maken met genetica

Een van de risicofactoren die iemands kans op het ontwikkelen van cellulite verhogen, is genetica. Als je moeder en grootmoeder cellulitis hadden, is de kans

groot dat jij het ook krijgt. Etniciteit speelt ook een rol: blanke vrouwen hebben een hogere aanleg om cellulitis te krijgen dan Aziatische vrouwen bijvoorbeeld. Maar dat wil niet zeggen dat jij er niets tegen kunt doen…

Lees hier hoe je eenvoudig van je cellulite af komt!

De meeste producten en behandelingen werken niet

De crèmes? Ze bieden alleen tijdelijke oplossingen, als ze zelfs maar werken. De meeste crèmes zullen alleen het vet aanpakken, niet het bindweefsel of de bloedsomloop in verband met cellulite. En tijdens dry brushing, kan de techniek van het gebruik van een natuurlijke borstel de huid zeker exfoliëren, maar de beweringen dat het cellulite vermindert zijn grotendeels onbestudeerd en ongegrond.


Andere behandelingen zonder bewijs dat ze voor cellulitis werken: Ionithermie cellulite reductie, radiofrequentie, coolsculpting (cryolipolyse), mesotherapie , cafeïne, druivenpitextract of ginkgo biloba-supplementen. Het zelfde geldt voor een diepe massage, endermologie genaamd, die een vacuüm-achtig apparaat gebruikt om de huid op te tillen.

Laserbehandelingen en zelfs een operatie zijn ook veel voorkomende behandelingen voor cellulite, maar ze zijn ook niet allemaal effectief. Lasers werken door de
vezelachtige structuur die cellulite veroorzaakt te verdelen en de huid te verdikken, waardoor de kuiltjes worden verbeterd. Maar de cellulite is dan ongeveer een jaar
“weg” voordat een nieuwe sessie nodig is.

Maar wat helpt dan wel tegen cellulite?

Er zijn gelukkig een aantal methodes ontwikkeld die wel helpen tegen cellulite, maar je moet er wel wat voor doen. De beste manier om er vanaf te komen is door een gericht programma te volgen. Je zult versteld staan van de resultaten.

Ontdek hier de beste methode tegen cellulite…

A.U.B Delen als u dit artikel leuk vond.

Verder Bericht

Vorige Bericht

3 Reacties

  1. Here april 1, 2019

    Thanks for the excellent article

  2. Felicitas april 18, 2019

    Thank you for the terrific post

  3. chante_rinehart april 18, 2019

    I spent a lot of time to find something such as this

Laat een reactie achter

*

code

© 2019 TopTips

Thema door Anders Norén

Meer Goede Tips
Droog trainen schema?In dit artikel vind je alles over droog…
Translate »