Anti-Rimpelcreme? “Ontdek de revolutionaire anti-rimpelcreme van uit de USA!”

Dit artikel is geschreven om mensen te helpen die te kampen hebben met rimpels.

Want het is eerlijk gezegd een dure bedoening voor sommige mensen zelfs onbetaalbaar.Daarom willen wij ook andere mensen helpen die op een gezonde en goedkopere manier van hun rimpels af kunnen komen. En vanaf nu kan dat ook met de revolutionaire anti-rimpelcrème Reverta.

Rimpels Wat Zijn Dat?

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Vanaf de middelbare leeftijd wordt minder onderhuids bindweefsel en elastine aangemaakt. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak zal de huid uiteindelijk slapper worden, hetgeen leidt tot rimpelvorming.

Wanneer de huid veel aan de zon wordt blootgesteld vindt extra afbraak van elastine plaats. Goede zonbescherming in de zomer is dus van groot belang om de rimpelontwikkeling af te remmen. Ook roken kan aanleiding geven tot het vervroegd optreden van rimpels.

Niet alle rimpels zijn hetzelfde. Ruwweg kunnen ze worden ingedeeld in fijne rimpels die ontstaan door vermindering van elastine vezels in de huid. Daarnaast zijn er de diepe rimpels die in feite meer groeven en plooien zijn. De derde soort rimpels ontstaan niet door verslapping van de huid, maar door het bewust of onbewust aanspannen van de huidspieren (‘ fronsrimpels ’).
De bestrijding van de rimpels is afhankelijk van het type.

De volgende technieken kunnen worden toegepast:

Hoe Verwijder Ik Rimpels?

Botuline-toxine

Een vrij recente methode tegen o.m. fronsrimpels en kraaienpootjes is botuline-toxine (merknaam Botox en Dysport). Dit is een verlammende stof die de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren blokkeert, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Het middel wordt met een fijn naaldje in de spiertjes onder de huid ingespoten.

Het blokkeert het ‘aanspan-signaal’ tussen de zenuwtjes in de huid en de huidspieren. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen. Dit proces duurt ongeveer 1-2 weken. Het effect houdt een aantal maanden aan, daarna neemt de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen weer langzaam toe.

Naarmate het vaker wordt toegepast blijft het effect langer aanhouden, vooral omdat de spiertjes steeds slapper en dunner worden. Ook zonder botuline-toxine hebben deze ‘ongetrainde’ spieren dan moeite om rimpels in de huid te trekken. Toch moet u rekenen op een drietal behandelingen per jaar.

De behandeling duurt nauwelijks een tiental minuutjes en is nagenoeg pijnloos.
Een mogelijke bijwerking is een tijdelijke uitschakeling van de spiertjes die het ooglid optillen. Een tijdelijk hangend ooglid is dan het gevolg; deze bijwerking is echter uitermate zeldzaam. Soms ontstaan tijdelijk hoofdpijnklachten na de behandeling.

Botuline-toxine therapie wordt niet toegepast bij zwangere vrouwen.
De streek rondom de ogen, de wangen en de mond zijn belangrijk voor een natuurlijke gezichtsuitdrukking. Daarom worden rimpels van de oogleden en rond de mond niet met toxine behandeld.

Botuline-toxine wordt verder ook gebruikt voor de bestrijding van aandoeningen als overmatig knipperen met de ogen, spasmen in het gelaat, spastische torticollis of draaihals en diverse spiercontracties bij gedeeltelijk verlamde patiënten. Ook tegen overmatig zweten kan het worden gebruikt.Maar helaas is deze behandeling niet goedkoop.

Rimpels verwijderen ? Goedkoop en op een gezonde manier.

Je kan ook op een natuurlijke en veel goedkopere manier je rimpels verwijderen.Lees er meer over in de groene balk hier onder.

A.U.B Delen als u dit artikel leuk vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Meer Goede Tips
  Gember is de wortelstok van een tropische plant, die…
Translate »